Vernieuwing bedrijfsinterieur participatiebedrijf - Studio1019
15562
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15562,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_non_responsive

Vernieuwing bedrijfsinterieur participatiebedrijf

Categorie
Werken
Tags
bedrijfsrestaurant, bedrijfsruimte, interieur, kantine, participatiebedrijf, plaza
Over dit project

We zijn op dit moment (2021) hard aan het werk om de inrichting van participatiebedrijf Werkom geheel te vernieuwen. De verouderde, naar binnen gekeerde indeling en inrichting, maken plaats voor een open en uitnodigende opzet en bijpassende sfeer. We hebben hiervoor een uitgebreid proces doorlopen met de medewerkers. Daardoor sluit de nieuwe inrichting helemaal aan op de bedrijfsvoering, nu en in de toekomst.

De eerste delen van het bedrijf zijn bijna klaar, zoals deels te zien is op de foto’s. De kantine is vergoot en omgetoverd tot een bedrijfsrestaurant annex ontmoetingsplek. De personeelsingang is vernieuwd en we hebben nieuwe overleg- en (samen)werkruimten gemaakt.

De entree en kantoren volgen snel.