Totaalinrichting Installatiebedrijf Schreuder-Ruitenbeek - Studio1019
15357
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15357,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_non_responsive

Totaalinrichting Installatiebedrijf Schreuder-Ruitenbeek

Categorie
interieurontwerp
Tags
casco, Inrichting, installatie, installatiebureau, kantoor, kantoorpand, leusden, totaalinrichting
Over dit project

Installatiebureau Schreuder-Ruitenbeek is in 2019 verhuisd van Amersfoort naar een gloednieuw duurzaam pand in Leusden. Studio1019 heeft de inrichting verzorgd, van een casco pand tot en met de plantenbakken. Studio1019 heeft hiervoor onder meer workshops met de medewerkers geleid, een sfeer- en een indelingsplan gemaakt en heeft op basis daarvan een concreet inrichtings- en meubileringsplan ontwikkeld. Tijdens de (voorbereiding van) de uitvoering heeft Studio1019 de opdrachtgever geadviseerd, onder meer over de inkoop van refurbished meubilair.

Het drie verdiepingen tellend pand is een fijne plek geworden met een ontmoetingsruimte, diverse vergaderruimten en verschillende soorten werkruimten. In de inrichting komen zowel de bedrijfskleuren als enkele historische elementen van het bedrijf terug, zoals het grote glas-in-lood-tableau dat in een nieuw jasje en met uitgekiende verlichting, de entree siert.