Binnenkijker, wonen, huis, interieur, inrichting, interior, house, living - Studio1019
14889
attachment,attachment-template-default,attachmentid-14889,attachment-jpeg,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_non_responsive

Binnenkijker, wonen, huis, interieur, inrichting, interior, house, living

Ik ben Bianca Huijzers, interieurvormgever en projectmanager. Een mooie combinatie die maakt dat ik mijn interieurplannen ook daadwerkelijk voor de opdrachtgever kan uitvoeren als daar behoefte aan is.
Na mijn opleiding Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de HTS heb ik jarenlang gewerkt als projectmanager, waarvan de laatste tien jaar op het gebied van maatschappelijk vastgoed (scholen, kunst- en cultuur en sport).
Daarnaast heb ik aan Academie Artemis de opleiding Interieurstyling gevolgd die ik later heb aangevuld met een aantal cursussen op het gebied van interieurvormgeving, over verlichting, ontwerpen en Sketchup. Met veel plezier werk ik sinds 2010 aan het vormgeven van interieurs voor scholen, bedrijven en particulieren.

Studio1019 = Bianca Huijzers + netwerk
Voor het realiseren van een project zijn verschillende disciplines nodig. Mijn brede netwerk, zowel in de bouwwereld als in de wereld van vormgeving, stelt me in staat om voor elk project een passend team samen te stellen.

De kracht van Studio1019 zit inhoudelijk in het combineren van prettige en inspirerende werk- , leer- en woonomgevingen met de vertaling van identiteit, visie en missie naar het interieur. Sleutelwoorden hierbij zijn passend en uniek. Het werk van Studio1019 kenmerkt zich door een conceptuele aanpak.

Een goede bedrijfsvoering, effectief onderwijs en het fijn hebben in huis wordt mede bepaald door een goede ruimtelijke omgeving. Daarin is nog veel winst te behalen. Daarom zet ik mij in voor het creeëren van prettige werk- , leer- en woonomgevingen met een uitstraling die past bij de gebruikers.”