Studio1019 - Studio1019
2
page-template-default,page,page-id-2,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_non_responsive

Studio1019

Ik ben Bianca Huijzers, interieurvormgever, projectmanager en eigenaar van Studio1019.

Na mijn opleiding Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de HTS heb ik jarenlang gewerkt als
projectmanager, waarvan de laatste vijftien jaar op het gebied van maatschappelijk vastgoed (scholen, kunst & cultuur en sport). Meer hierover weten? Klik hier.

Daarnaast heb ik aan Academie Artemis de opleiding Interieurstyling gevolgd die ik later heb aangevuld met een aantal vakgerichte cursussen, inclusief een uitgebreide cursus Interieurfotografie. Sinds 2010 werk ik als interieurvormgever met veel plezier aan interieurs, vooral  voor bedrijven en particulieren.

Ik help particulieren en bedrijven graag op maat. Of ze nu op weg geholpen willen worden op gebied van indeling en sfeer of een compleet interieurplan willen, inclusief verlichtingsadvies. Ik denk graag mee.

Studio1019 = Bianca Huijzers + netwerk

Voor het realiseren van een project zijn verschillende disciplines nodig. Sommige daarvan heb ik zelf niet in huis. Mijn brede netwerk, zowel in de bouwwereld als in de wereld van vormgeving, stelt me in staat om voor elk project een passend team samen te stellen. Ik werk onder meer samen met architecten, fotografen, kostendeskundigen en bouwkundig tekenaars.

Studio1019 = passend + uniek

De kracht van Studio1019 zit inhoudelijk in het ontwikkelen van prettige en inspirerende werk- , leer- en woonomgevingen waarin de identiteit, visie en missie van de gebruikers tot uiting komen. Voor bedrijven gaat het daarbij vaak om het vertalen van de essentie van de bedrijfsidentiteit naar de fysieke omgeving (interior branding). Voor particulieren gaat het om het vertalen van hun smaak en leefstijl naar het interieur. Het werk van Studio1019 kenmerkt zich door een conceptuele aanpak.

Een goede bedrijfsvoering, effectief onderwijs en het thuis fijn hebben worden mede bepaald door een goede ruimtelijke omgeving. Daarin is nog veel winst te behalen. Daarom zet Studio1019 zich in voor het creeëren van prettige en uitdagende leer-, werk- en woonomgevingen met een uitstraling die past bij de gebruikers.

BewarenBewaren

BewarenBewaren